Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tooske kan niet zonder opgeruimd huis

Shownieuws

Tooske Ragas functioneert niet goed als haar huis niet aan kant is. "Als het daar niet opgeruimd en schoon is en licht en gezellig, word ik moe."

Tooske Ragas functioneert niet goed als haar huis niet aan kant is. "Als mijn huis niet voor elkaar is. Als het daar niet opgeruimd en schoon is en licht en gezellig, word ik moe", vertelt de presentatrice aan Novum Nieuws.

Ze komt thuis tot rust. "Ik kan drie kinderen en drie programma's heel goed combineren. Maar dan wil ik wel dat alles in orde is als ik thuiskom." Tooske heeft samen met Bastiaan Ragas dochtertjes Leentje en Fien. De zanger heeft ook nog een zoon, Sem, uit een eerdere relatie met Laura Vlasblom.

Met haar nieuwe programma De Ultieme Woondroom wil Tooske ook voor andere mensen een rustpunt creëren. "We gaan mensen een thuis geven. Mensen voor wie hun huis eigenlijk alleen nog maar een huis is, en geen thuis meer, om wat voor reden dan ook."

In het SBS-programma, dat woensdag van start gaat, worden de huizen van de kandidaten naar hun wensen verbouwd. "We doen ook het ondankbare werk dat bij iedere verbouwing nodig is. Per geval kijken we wat de specifieke behoeften van de kandidaten zijn en hoe we daar in kunnen voorzien."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen