Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Monique Smit lacht om persiflage

Shownieuws

Monique Smit ligt niet wakker van de persiflage die de makers van Koefnoen zaterdag op haar maakten. "Ik vond het grappig", schrijft ze op haar Hyves-pagina.

Monique Smit ligt niet wakker van de persiflage die zaterdag te zien was in het satirische programma Koefnoen. "Sommigen zullen misschien wel denken van: vindt ze dat leuk?", schrijft de 19-jarige Volendamse zangeres op haar Hyves-pagina. "Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik gek ben op dat programma en ja, ik vond het grappig."

In de eerste aflevering van een nieuw seizoen Koefnoen was cabaretière Bianca Krijgsman te zien als Monique Smit in haar videoclip 'Blijf je vanavond'. Krijgsman zong in dezelfde setting als de originele clip en op dezelfde melodie het nummer 'De zus van'. "Ik ben de zus van Jan Smit. Ben ook op tv, ik ben de shit. Ik dans en zing en presenteer. Kijk niet op me neer, want ik ben Monique, de zus van Jan Smit", luidde het eerste couplet van het nummer.

In de jongste aflevering van het programma van Paul Groot en Owen Schumacher werd ook onder anderen Paul de Leeuw gepersifleerd. Ruim negenhonderdduizend kijkers hebben Koefnoen zaterdag gezien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen