Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Titel vervolg 'Phantom of the opera' onthuld

Shownieuws

Andrew Lloyd Webber heeft zondag de titel van het vervolg op 'The phantom of the opera' bekendgemaakt. De musical gaat 'Love never dies' heten.

Musicalicoon Andrew Lloyd Webber heeft zondag, op een verlaat verjaarsfeestje, de titel van het vervolg op 'The phantom of the opera' bekendgemaakt. De musical, die begin vorig jaar werd aangekondigd, gaat 'Love never dies' heten. "Ik beloof jullie dat ik mijn best zal doen met het vervolg", zei hij tegen zijn gasten, zo meldt het Britse showbizzpersbureau Bang.

Webber, die op 22 maart 60 jaar werd, werd tijdens zijn feestje in Londen verrast met een aantal van zijn bekendste composities. Britse musicalsterren als John Barrowman en Elaine Page zongen nummers uit de vele musicals die Webber op zijn naam heeft staan, waaronder 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat' en 'Cats'.

'The phantom of the opera', gebaseerd op het boek van de Fransman Gaston Leroux, ging in 1986 in première in Londen. Het verhaal draait om een verminkte man die als een spook rondwaart in de spelonken van de opera in Parijs. In de jaren negentig werd de musical in Nederland op de planken gebracht door Joop van den Ende.

Wanneer 'Love never dies' in première gaat, is nog onduidelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen