Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Lopez volbrengt eerste triatlon

Shownieuws

Jennifer Lopez heeft zondag haar eerste triatlon gezwommen, gefietst en gelopen. Tijdens de tocht werd ze aangemoedigd door haar echtgenoot Marc Anthony.

Jennifer Lopez heeft zondag haar eerste triatlon gezwommen, gefietst en gelopen. De zangeres en actrice, die in februari beviel van een tweeling, rondde het hele parcours af in twee uur, 23 minuten en 28 seconden. Tijdens de tocht werd ze aangemoedigd door haar echtgenoot Marc Anthony, die zijn uitgeputte vrouw opving aan de finish.

De 39-jarige Lopez was niet de enige ster die deelnam aan de triatlon in Malibu. Ook Matthew McConaughey, die bekendstaat om zijn sportieve levensstijl, liet zien wat hij waard was. Zijn vriendin Camila Alves en hun kersverse zoontje Levi wensten de spierbundel een voorspoedige race toe, zo schrijft het Amerikaanse tijdschrift People.

Lopez had hard getraind voor de triatlon. Vorige maand sprak ze in het Amerikaanse ochtendprogramma Good Morning America over haar nieuwe levensstijl. "Ik voel me fantastisch", zei ze. "Ik heb meer energie en ik ben trots op mijzelf."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen