Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Goede score voor nieuwe Wie Ben Ik?

Shownieuws

De eerste aflevering van Wie Ben Ik? is door 1,3 miljoen mensen bekeken. In de quiz waren oudgedienden André van Duin en Ron Brandsteder te gast.

De eerste aflevering van de gereanimeerde spelshow Wie Ben Ik? is zaterdagavond door ruim 1,3 miljoen mensen bekeken. In de quiz van SBS 6 waren oudgedienden André van Duin en Ron Brandsteder te gast, die de show in de jaren negentig populair maakten bij RTL 4.

Nieuw waren vaste panelleden Gerard Joling en Patty Brard, die elke aflevering een team zullen vormen met twee BN'ers. Caroline Tensen, die Wie Ben Ik? presenteerde bij RTL, is in de nieuwe versie vervangen door Tooske Ragas.

Ondanks de veelbelovende doorstart kon Wie Ben Ik? zaterdag niet opboksen tegen Paul de Leeuw. Zijn talkshow Mooi! Weer De Leeuw werd door maar liefst 1,8 miljoen mensen bekeken.

Million Dollar Wedding, het nieuwste project van Wendy van Dijk, verkeert wat de kijkcijfers betreft nog altijd in een neerwaartse spiraal. De derde aflevering van het RTL 4-programma stond garant voor 412 duizend kijkers, bijna tweehonderdduizend minder dan de eerste.

Het Moment van de Waarheid, eveneens van RTL 4, blijft evenmin stabiel. De show van Robert ten Brink, die vorige week van start ging met ruim negenhonderdduizend kijkers, zakte zaterdag naar 748 duizend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen