Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney geeft feestje voor jarige zoontjes

Shownieuws

Britney Spears heeft een verjaardagsfuif gegeven voor haar twee zoontjes. Sean Preston en Jayden James mochten rondcrossen in gemotoriseerde miniatuurauto's.

Britney Spears heeft zaterdag in Los Angeles een grootse verjaardagsfuif gegeven voor haar twee zoontjes. Sean Preston, die zondag 3 wordt, en Jayden James, die vrijdag 2 jaar is geworden, mochten de hele dag rondcrossen in gemotoriseerde miniatuurauto's.

Op het verjaardagsfeestje waren volgens het tijdschrift People heel wat sterrenkinderen aanwezig. Zo kwam het 6-jarige zoontje van Jennie McCarthy, Evan, een kijkje nemen. Ook de 2-jarige zoon van Gwen Stefani, Kingston, was van de partij.

De miniauto's van Sean Preston en Jayden James waren speciaal voor de gelegenheid versierd in de stijl van tatoeageartiest Ed Hardy. Hun moeder verscheen in het verleden regelmatig in kleding van Hardy. De verjaardagstaart had de vorm van een gele vrachtwagen.

Spears verloor de voogdij over de twee jongetjes vorig jaar aan haar ex-man Kevin Federline. In juli besloten advocaten van beide partijen dat de kinderen weer meer tijd mogen doorbrengen bij hun moeder, met wie het de laatste tijd na een roerige periode weer wat beter lijkt te gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen