Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lost-acteur krijgt rijverbod van zes maanden

Shownieuws

Lost-acteur Daniel Dae Kim heeft een rijverbod van zes maanden gekregen wegens rijden onder invloed. Hij werd in oktober door de politie van de weg gehaald.

(Novum/AP) - Lost-acteur Daniel Dae Kim heeft een rijverbod van zes maanden gekregen wegens rijden onder invloed. Een rechter in de Hawaïaanse stad Honolulu veroordeelde de 40-jarige acteur daarnaast tot een boete van honderdvijftig euro en 72 uur dienstverlening.

De Zuid-Koreaanse acteur, die Jin-Soo Kwon speelt in de dramaserie Lost, werd eind oktober door surveillerende agenten van de weg gehaald toen hij met zijn auto over de weg slingerde in Honolulu. Kim bleek twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben.

"Ik ben blij en opgelucht dat deze zaak nu is opgelost", vertelde Kim na afloop van de zitting. "Het is best een moeilijke tijd geweest voor mij en voor mijn gezin. Gelukkig krijg ik nu de kans om mijn verantwoordelijkheid te nemen voor deze fout."

Het is niet de eerste keer dat een acteur uit Lost door de politie dronken van de weg wordt gehaald. Michelle Rodriguez en Cynthia Watros, die Ana-Lucia en Libby speelden in de op Hawaï opgenomen serie, moesten zich eerder al voor de rechter verantwoorden wegens rijden onder invloed. Beide vrouwen werden kort na hun arrestatie uit de serie geschreven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen