Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Nicole Richie vernielt camera van fan'

Shownieuws

Nicole Richie heeft bij het verlaten van een feestje in New York een camera van een Zweedse toeriste kapotgegooid. De vrouw maakte een foto van Richie.

Nicole Richie heeft zich van haar slechtste kant laten zien. De adoptiedochter van Lionel Richie gooide bij het verlaten van een feestje in New York een camera kapot van een jonge Zweedse toeriste die een foto van haar maakte. Dat meldt de New York Post zaterdag.

De Zweedse zou Richie op de gevoelige plaat hebben vastgelegd toen ze een club verliet waar een feestje werd gehouden voor modeontwerpster Charlotte Ronson. "Richie schreeuwde dat ze geen dier was, sprong op het meisje af en griste de camera uit haar handen", vertelt een getuige. "Daarna smeet ze het toestel stuk." Een woordvoerder van de Simple Life-ster wilde niet reageren op het akkefietje.

De 26-jarige Richie is niet de enige die deze week haar zelfbeheersing verloor. Rapper Kanye West gooide donderdag op het vliegveld van Los Angeles een peperdure camera van een opdringerige paparazzo kapot. West werd opgepakt en bracht enkele uren in de cel door.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen