Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shannen Doherty wellicht langer in 90210

Shownieuws

Shannen Doherty is nog niet klaar met 90210. "Als CW met een aanbod komt voor meer afleveringen, zal ze dat zeker in overweging nemen", meldt een woordvoerder.

(Novum/AP) - Shannen Doherty is nog niet klaar met 90210. "Shannen heeft getekend voor vier afleveringen, die al zijn opgenomen", vertelt haar woordvoerder. "Als zender The CW met een aanbod komt voor meer afleveringen, zal ze dat zeker in overweging nemen." The CW laat in een verklaring weten 'dolblij' te zijn met het aanbod van Doherty en ziet 'absoluut' mogelijkheden om Doherty langer in de serie te houden.

De Amerikaanse actrice speelde vorig decennium een hoofdrol als Brenda Walsh in de populaire tienerserie Beverly Hills 90210. In de nieuwe versie maakt Brenda haar opwachting als een succesvolle toneelactrice, die terugkeert op haar oude middelbare school om de regie van een schoolmusical te doen.

De 37-jarige Doherty is niet de enige uit de oude cast die een rentree maakt in 90210. Ook Jennie Garth, die jarenlang te zien was als Kelly Taylor, is opnieuw van de partij. Zij heeft al zes afleveringen van de serie opgenomen, maar tekende bij voor nog eens vijf afleveringen.

90210 is sinds begin deze maand wekelijks te zien op de Amerikaanse buis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen