Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears geeft portret aan goede doel

Shownieuws

Britney Spears heeft een gesigneerd portret gedoneerd aan de Promises Foundation. De stichting heeft het doek te koop aangeboden op eBay.

Britney Spears heeft een gesigneerd portret gedoneerd aan de Promises Foundation, die zich inzet voor kansarme moeders en kinderen. De stichting heeft het doek op eBay aangeboden. Het startbedrag voor de veiling is vastgesteld op zevenduizend euro.

"De familie Spears gaf ons dit schilderij uit gulheid", vertelt directeur Lisa Rogg aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Het was hun idee om het te veilen." Op het doek, dat 1,64 meter hoog is en 1,20 meter breed, staat de popster afgebeeld in slechts een zwart broekje met haar linkerarm voor haar borsten. Rechtsboven staat een handtekening van de zangeres.

De koper van het kunstwerk, dat werd gemaakt door de Amerikaanse kunstenaar Daniel Maltman, krijgt bij het schilderij een ondertekende brief van de vader van Britney. "Ik verklaar hierbij dat het portret van mijn dochter Britney bij ons thuis heeft gehangen sinds het werd voltooid in de studio van Daniel Maltman", schrijft James Spears.

De veiling van het schilderij van Spears loopt tot volgende week zaterdag. Er zijn nog geen biedingen uitgebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen