Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tim Gunn vervangt Jennifer Lopez in Project Runway

Shownieuws

Jennifer Lopez wordt vervangen door Tim Gunn tijdens de finaleshow van Project Runway. De modekenner is 'zeer nerveus' over zijn nieuwe rol in de show.

Tim Gunn neemt de rol van jurylid Jennifer Lopez over tijdens de finaleshow van de Amerikaanse televisieshow Project Runway. De modekenner is 'zeer nerveus' over de taak die hij plotseling voor zijn rekening moet nemen, zo verklapt een bron bij het programma aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Mentor Gunn begeleidt de deelnemers aan het programma tijdens de opdrachten die zij opgelegd krijgen. Ondanks de innige relatie die hij heeft opgebouwd met de ontwerpers, denkt hij onpartijdig te kunnen zijn.

Lopez heeft haar plaats in de jury moeten opgeven vanwege een voetblessure. De zangeres wil deelnemen aan een triatlon, die dit weekeinde plaatsvindt in Malibu. Het is nog onduidelijk of ze daar nog aan mee kan doen.

In Nederland wordt momenteel het vierde seizoen van Project Runway uitgezonden door RTL 5. Vorig jaar lanceerde RTL met Project Catwalk een Nederlandse versie van het programma, die werd gepresenteerd door Renate Verbaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen