Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toppers-dvd nu al goud

Shownieuws

De dvd 'Toppers in concert 2008' heeft alleen op basis van voorverkoopcijfers al een gouden status behaald. Hij werd dertigduizend keer verkocht.

De dvd 'Toppers in concert 2008' heeft alleen op basis van voorverkoopcijfers al een gouden status behaald. De dvd van Gordon, René Froger en Gerard Joling, die vanaf vrijdag in de winkel ligt, werd al meer dan dertigduizend keer verkocht. Dat heeft platenmaatschappij EMI bekendgemaakt.

De bijbehorende cd, die vijf weken geleden binnenkwam op plaats twee in de albumlijst, staat inmiddels op de negentiende plek. De cd en de dvd bevatten live-opnamen van de concerten die de drie heren in mei gaven.

De zangers zorgden toen voor een groot spektakel. Eerst was op de schermen in de Amsterdam Arena te zien hoe ze een parachutesprong maakten. Vervolgens kwamen de drie zangers op quads het voetbalstadion inrijden. Ze openden met een medley van onder meer 'It's raining men' en 'Kon ik maar even bij je zijn'.

Dit jaar was het vierde achtereenvolgende jaar dat de mannen in Amsterdam stonden met hun 'Toppers'-concerten. Speciale gasten tijdens de drie concerten waren onder anderen Anita Meijer, Bonnie St. Claire, Ron Brandsteder en de Idols-kandidaten Nikki, Nathalie en Charlène.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen