Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Herstelde Liz Taylor viert feest in homobar

Shownieuws

Elizabeth Taylor heeft zich voor het eerst sinds een recente ziekenhuisopname weer in de openbaarheid vertoond. Ze bezocht een populaire homobar in Hollywood.

Elizabeth Taylor heeft zich voor het eerst sinds haar recente ziekenhuisopname weer in de openbaarheid vertoond. De 76-jarige actrice bezocht samen met een paar vrienden de populaire homobar The Abbey in West Hollywood.

Taylor genoot van een flinke martini terwijl ze lachte met haar vier vrienden, van wie er een de hele avond haar hondje Daisy vasthield. "Ze was heel levendig", vertelt een getuige aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze was misschien niet zo sterk als de laatste keer dat ze hier was, maar ze stond in het middelpunt van de belangstelling." In april bezocht de filmdiva, die wegens chronische rugpijn aan een rolstoel is gekluisterd, de homobar ook al.

De Hollywoodlegende, die Oscars won voor haar rollen in 'Butterfield 8' en 'Who's afraid of Virginia Woolf', bracht afgelopen zomer langere tijd in het ziekenhuis door. Wat Taylor mankeerde, is nooit bekendgemaakt. Geruchten dat Taylor aan de beademing lag, werden stellig ontkend door haar woordvoerder.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen