Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Buurtgenoten worden gek van Olsen-tweeling

Shownieuws

Mary-Kate en Ashley Olsen halen de woede op de hals van buurtbewoners van hun appartement. "Ze verstoren de boel, zijn opdringerig en tonen geen respect."

Mary-Kate en Ashley Olsen halen de woede op de hals van buurtbewoners van hun New Yorkse appartement. "Ze verstoren de boel, zijn opdringerig en tonen geen respect", zegt een buurman van de 22-jarige tweelingzusjes tegen de New York Post. "Gelukkig is het een huurappartement. Maar we hopen allemaal dat het niet voor een lange termijn is."

Vooral de veiligheidsmensen van de twee steenrijke actrices zorgen voor een hoop ergernis. "Je krijgt bijna het idee dat er een overheidsoperatie bezig is", zegt een andere buurtbewoner. De 'twee verwende nesten' veranderen volgens hem het karakter van de buurt door de veiligheidsmensen die met draaiende motor constant posten in de straat.

De bodyguards zouden zelfs andere bewoners wegjagen van de stoep, opdat de tweeling in alle rust het appartementencomplex kan betreden. Een woordvoerder van de Olsen-tweeling ontkent dit overigens. "Als dat het geval zou zijn, zouden de buurtbewoners Ashley of Mary-Kate zelf toch wel benaderen in plaats van de media."

"Verder is het een vredige, stille straat", laat een van de buurtbewoners weten. "Veel beroemdheden in dit blok, zoals Sarah Jessica Parker, Liv Tyler en Gisele Bundchen, zijn goede buurtbewoners en passen prima in de buurt, maar deze twee zijn indringers."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen