Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Klok in speciale aflevering Koffietijd

Shownieuws

Hans Klok is op 21 september te gast in een speciale, eenmalige uitzending van het RTL 4-programma Koffietijd. Ook Frans Bauer en Marianne Weber zijn te gast.

Hans Klok is op 21 september te gast in een speciale, eenmalige uitzending van het RTL 4-programma Koffietijd. Naast de illusionist zijn Frans Bauer, Marianne Weber en Caroline Tensen te gast. Mary Borsato is uitgenodigd om het bekende boodschappenspel te spelen.

Mireille Bekooij presenteert samen met Robert ten Brink de ochtendshow, die in het teken staat van de stichting Cordaid Mensen in Nood. De organisatie zet zich in voor ruim 1,8 miljoen vluchtelingen in Noord-Oeganda, die na een verblijf van twintig jaar in vluchtelingenkampen weer huiswaarts keren. Mireille reisde af naar Oeganda om de projecten van Cordaid Mensen in Nood te bezoeken.

Koffietijd was in 1994 het eerste live-programma op de ochtendtelevisie. Tot 2000 werd de show gepresenteerd door Hans van Willigenburg en Bekooij. Daarna werden ze vervangen door Judith de Klijn en Sybrand Niessen. De afgelopen twee jaar was het programma ook al eenmalig terug om donateurs te werven voor Cordaid Mensen in Nood.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen