Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton slaat slaatje uit presidentscampagne

Shownieuws

Paris Hilton slaat een slaatje uit de verkiezingen. Ze maakte een shirt waarop ze de ideale presidentskandidaat aan de Amerikaanse kiezers voorstelt: zichzelf.

Paris Hilton heeft een manier gevonden om geld te verdienen aan de Amerikaanse verkiezingen. De steenrijke hotelerfgename heeft een T-shirt ontworpen waarop ze de ideale presidentskandidaat aan de Amerikaanse kiezers voorstelt: zichzelf. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift In Touch Weekly.

Op het witte T-shirt, dat te koop is bij de hippe kledingboetiek Kitson in Los Angeles, staat Paris afgebeeld met een schoothondje in haar armen. Boven de afbeelding van de blondine staat in grote letters 'Hot, Paris Hilton for president'. Onderaan staat in kleine letters 'Vote hottie'.

Het is niet de eerste keer dat Hilton zich op het politieke pad waagt. In augustus lanceerde de republikeinse presidentskandidaat John McCain een reclamespot waarin beelden van McCains democratische tegenstrever Barack Obama werden afgewisseld met beelden van Paris Hilton en Britney Spears. Daarmee wilde het campagneteam van McCain duidelijk maken dat Obama vooral een beroemdheid is en niet noodzakelijkerwijs een goed politicus.

Hilton reageerde op de reclamespot met een video waarin ze zich kandidaat stelde voor het presidentschap. "Ik ben zeg maar helemaal klaar om het land te leiden", liet de in een minuscuul badpak en in gouden pumps geklede Paris in het spotje weten, waarna ze vertelde dat het Witte Huis roze wordt geverfd als ze tot president wordt gekozen.

Met haar gloednieuwe T-shirtlijn haakt Paris in op de hype om via kleding een presidentiële voorkeur te laten blijken. Zo werden sterren als Julia Roberts, Halle Berry, Ryan Phillippe en Diddy al in een 'Vote Obama'-shirt gespot.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen