Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kanye West weer op vrije voeten

Shownieuws

Kanye West is vrijgelaten na enkele uurtjes voorarrest op het politiebureau Los Angeles International Department. Donderdagmorgen werd de rapper opgepakt.

(Novum/AP) - Kanye West is vrijgelaten na enkele uurtjes voorarrest op het politiebureau in Los Angeles. Donderdagmorgen werd de rapper opgepakt na een opstootje met paparazzi op het vliegveld van de Californische stad.

De 31-jarige West en zijn manager Don Crowley bevonden zich op het vliegveld omdat zij een tripje naar Hawaï zouden maken. Op een filmpje op entertainmentwebsite TMZ is te zien hoe de plannen worden verstoord door een aanvaring met paparazzi, waarbij camera's sneuvelen door toedoen van West en Crowley.

Na ondervraging door de politie werd de rapper vrijgelaten. Zijn advocaat, Blair Berk, wilde geen commentaar geven op de arrestatie. Of en welke aanklachten er precies worden ingediend tegen de rapper en zijn manager, is nog niet duidelijk.

Het vliegveld is een bekende verzamelplek voor fotografen, die vertrekkende en aankomende sterren willen vastleggen op de gevoelige plaat. Een ooggetuige laat weten dat West werd 'aangevallen' door de journalisten en zichzelf 'alleen verdedigde'.

West verliet het politiebureau, maar werd afgeschermd door paraplu's, zodat de aanwezige media hem niet konden fotograferen. Hij legde geen verklaring af.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen