Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ellemieke Vermolen op huwelijksreis naar Ibiza'

Shownieuws

Het lijkt erop dat Ellemieke Vermolen is getrouwd met haar verloofde, topkok Sergio Herman. Haar manager kan het nieuws bevestigen noch ontkennen.

Het lijkt erop dat Ellemieke Vermolen is getrouwd met haar verloofde, topkok Sergio Herman. De presentatrice stapte donderdag op het vliegtuig naar Ibiza, zo bevestigt haar manager Hans van der Veen. In oktober kondigde de presentatrice aan dat ze dit jaar zou gaan trouwen, waarna een huwelijksreis naar het Spaanse eiland zou volgen.

Hardnekkige geruchten dat Vermolen inmiddels haar jawoord heeft gegeven aan Herman, kan Van der Veen bevestigen noch ontkennen. "Zelfs haar beste vriendinnen weten van niets", zegt hij cryptisch.

Vermolen had aan haar manager te kennen gegeven dat ze in het geheim wilde trouwen. Zelfs Van der Veen tastte in het duister over de precieze trouwdatum. "Wij hebben samen die strategie besproken", legt hij uit. "Op die manier hoef ik niet te liegen." Wanneer de presentatrice terugkeert van haar verblijf op Ibiza, kan Van der Veen evenmin zeggen.

De 32-jarige blondine heeft sinds vorig jaar mei een relatie met Herman, eigenaar van sterrenrestaurant Oud Sluis. Eerder had Vermolen een veelbesproken relatie met volkszanger Jan Smit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen