Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Noel Gallagher voelde aanval van fan aankomen

Shownieuws

Noel Gallagher voelde de aanval van de fan die hem zondag tijdens een optreden omduwde naar eigen zeggen aankomen. "Ik wist dat er iets zou gebeuren die avond."

Noel Gallagher zag van tevoren heel erg op tegen het optreden van Oasis zondag op het V Festival in Toronto. Dat schrijft de gitarist van de band, die tijdens dat concert door een fan werd aangevallen, in zijn weblog op de website van Oasis. "Ik moet stoppen met die voorspellende gave van mij", schrijft hij. "Ik wist dat er iets zou gebeuren die avond. Ik heb van tevoren gezegd dat ik er een slecht gevoel over had."

De 41-jarige Gallagher werd op de bewuste avond omvergeduwd door een 'fan' die tijdens het nummer 'Morning glory' het podium opstormde. De gitarist hield er blauwe plekken aan zijn heup en ribben aan over. Gallagher schrijft dat zijn verwondingen voelen alsof hij er een bokspartijtje tegen de Britse bokser Ricky Hatton op heeft zitten.

Doordat Gallagher nog te veel last had van zijn verwondingen, zag Oasis zich genoodzaakt het optreden dat de band dinsdag zou geven in de Canadese stad London af te zeggen. Het afgeblazen concert is verplaatst naar 15 december.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen