Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sarah McLachlan scheidt van drummer

Shownieuws

Sarah McLachlan ligt in een scheiding met haar man Ashwin Sood. De zangeres was elf jaar getrouwd met de drummer van haar band en heeft twee dochters met hem.

Sarah McLachlan ligt in een scheiding met haar man Ashwin Sood. Dat vertelt de Canadese zangeres aan het Amerikaanse muziekvakblad Billboard. McLachlan en Sood, die drummer is in haar band, zijn elf jaar getrouwd en hebben twee dochters: India (6) en Taja (1).

Het interview waarin de 40-jarige McLachlan het nieuws onthult, gaat over haar aankomende verzamelalbum 'Closer: the best of Sarah McLachlan'. Twee nieuwe nummers op het album gaan over de scheiding, legt ze uit. 'U want me 2' gaat volgens haar over 'die onzekere, verwarrende periode aan het einde van een relatie wanneer er geen communicatie meer is maar ook nog geen berusting dat het voorbij is.' Het nummer 'Don't give up on us' is volgens de artieste 'een smeekbede om het nog een kans te geven en te blijven vechten.'

McLachlan noemt de scheiding 'smerig', maar wil niet ingaan op de reden. Ook wil ze niets kwijt over haar toekomstplannen en zegt ze niet of Sood deel van haar band blijft uitmaken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen