Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Winston Gerschtanowitz geniet van vaderschap

Shownieuws

Winston Gerschtanowitz geniet met volle teugen van zijn vier weken oude zoontje Julian. "Het is wat minder slapen dan normaal, maar het gaat goed", vertelt hij.

Winston Gerschtanowitz geniet met volle teugen van zijn vier weken oude zoontje Julian. "Het is wat minder slapen dan normaal, maar het gaat heel goed", vertelt de presentator. Julian is niet onder de indruk van de vocale capaciteiten van zijn vader, die hem wel eens in slaap probeert te zingen. "Ik probeer het wel, maar dan kijkt hij me zo aan van: wat doe je in godsnaam", lacht Winston.

Het leven van de 31-jarige Gerschtanowitz en zijn drie jaar jongere vriendin Renate Verbaan is compleet veranderd sinds Julian er is. "Als ik naar huis rijd, verheug ik me nog meer dan vroeger om weer thuis te komen", vertelt hij. "Dan ligt daar zo'n mannetje te wachten, dat is een heel nieuw gevoel."

Mama Renate maakt het ook goed, zo stelt haar vriend. "Het gaat perfect met haar, ze is al bijna weer helemaal in shape." Winston vindt het vaderschap prima te combineren met zijn werk als presentator van het dagelijkse entertainmentprogramma RTL Boulevard. "Ik heb 's ochtends de tijd om hem lekker in bad te doen. In de middag ga ik naar de studio en dan ben ik zo rond een uurtje of acht weer thuis."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen