Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Abba-hits doen intrede op spelcomputer

Shownieuws

Gamefanaten kunnen komende kerst meezingen met de grootste hits van Abba. Voor Playstation 2 en 3 wordt dan het karaokespel SingStar Abba uitgebracht.

Gamefanaten met een Playstation 2 of 3 kunnen komende kerst meezingen met de grootste hits van Abba. Voor beide spelcomputers wordt dan het karaokespel SingStar Abba uitgebracht. Dat heeft een woordvoerder van Sony Computer Entertainment Benelux donderdag bevestigd. Megahits als 'Mamma mia', 'Waterloo' en 'Dancing queen' maken deel uit van de game.

SingStar Abba is ontwikkeld in samenwerking met de Zweedse band en platenmaatschappij Universal Music. Het is voor het eerst dat SingStar, waarvan sinds 2004 vele edities zijn verschenen, draait om één enkele band. Eerder verschenen onder meer SingStar Pop, SingStar Rocks en SingStar R&B. De spellen bevatten een veelheid aan hits van onder anderen Britney Spears, Razorlight, Coldplay en Queen.

Met behulp van een op de spelcomputer aangesloten microfoon kunnen spelers meezingen met de liedjes. De computer beoordeelt de zangkwaliteiten van een of meerdere deelnemers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen