Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kirsten Dunst weer gelukkig na verblijf in kliniek

Shownieuws

Kirsten Dunst kan weer lachen. Eerder dit jaar liet ze zich in een kliniek behandelen voor een depressie. "Nu ben ik er fantastisch aan toe", zegt ze.

Kirsten Dunst kan weer lachen. In een afkickkliniek in Utah, waar ze zich eerder dit jaar liet behandelen voor een depressie, leerde ze waar het in dit leven om draait. "Nu ben ik er fantastisch aan toe", vertelt de actrice in het nieuwste nummer van het Amerikaanse maandblad Harper's Bazaar. "Ik zorgde emotioneel gezien niet goed genoeg voor mijzelf."

In de kliniek Cirque Lodge, waar ook Lindsay Lohan zich liet opnemen, leerde ze haar emoties de vrije loop te laten. "Ik uitte mijn woede niet", legt ze uit. "Ik speelde voortdurend mooi weer. Als je je hele leven doorbrengt als een kindsterretje, waarbij je wordt gezegd waar je moet gaan en staan, ben je altijd aan het optreden voor mensen. Daardoor kweek je een persoon die afhankelijk is van andermans goedkeuren."

Met die inzichten wil ze graag anderen helpen. De 26-jarige blondine wil een stichting in het leven roepen die vrouwen aanmoedigt om hun problemen met anderen te delen. "Ik wil een goede vriendin zijn voor mensen, dat is alles", licht ze haar plannen toe.

Over haar liefdesleven maakt ze zich niet druk. "Luister, ik ben gelukkig, of ik nu single ben of niet." Toch hoopt de ster, die te zien was in films als 'Spider-Man' en 'Marie Antoinette', ooit een gezinnetje te stichten. "Ik kan niet wachten om kinderen te krijgen", zegt ze. "Ik wil kinderen en een boerderij met veel dieren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen