Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kylie krijgt 2,5 miljoen voor optreden in Dubai'

Shownieuws

Kylie Minogue geeft een optreden tijdens de opening van het gloednieuwe Atlantis Hotel in Dubai. De zangeres zou met de schnabbel 2,5 miljoen euro verdienen.

Kylie Minogue geeft een optreden tijdens de opening van het Atlantis Hotel in Dubai. De Australische zangeres verdient met de schnabbel, die een uur duurt, een bedrag van tweeënhalf miljoen euro. Dat meldt de Britse krant Daily Mail donderdag.

Voor de opening van het nieuwe hotel, die op 20 november plaatsvindt, worden volgens de krant kosten noch moeite gespaard. Zo zou aan een vuurwerkshow 3,7 miljoen euro worden uitgegeven en zouden de kosten voor de catering ruim 1,8 miljoen euro bedragen.

Voor het feestje worden hooggeplaatste gasten uitgenodigd die op kosten van het hotel worden ingevlogen om in de watten te worden gelegd. Onder de gasten bevinden zich naar verluidt verschillende acteurs en muzikanten. Toen de mensen achter het Atlantis Hotel vorig jaar een resort op de Bahama's openden, werden sterren als John Travolta, Whitney Houston, Janet Jackson en Stevie Wonder ingevlogen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen