Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guy Ritchie viert verjaardag in pub

Shownieuws

Guy Ritchie heeft woensdagavond zijn veertigste verjaardag gevierd in een Londense pub. Onder de gasten bevonden zich Trudie Styler, David Gest en Jamie Hince.

Guy Ritchie heeft woensdagavond zijn veertigste verjaardag gevierd in een Londense pub. Onder de gasten bevonden zich vrouwlief Madonna en hun kinderen, en verder producer David Gest, The Kills-gitarist Jamie Hince, en Trudie Styler - de vrouw van Sting, die Madonna en Ritchie koppelde. Dit meldt de Britse krant Daily Mail.

Ritchie had zich speciaal voor de gelegenheid in een ribfluwelen pak gehesen, terwijl Madonna in een zwarte broek en een mouwloze top van nepbont was gekleed. De zangeres en haar kinderen Lourdes (11), Rocco (8) en David (2) haakten om 22.00 uur af, terwijl Ritchie tot in de vroege uurtjes doorfeestte.

Het eenvoudige verjaardagsfeestje van de Britse regisseur staat in schril contrast met het megafestijn dat Madonna vorige maand op haar vijftigste verjaardag gaf in een exclusieve Londense club. Het echtpaar zou toen alleen al aan eten en drinken meer dan 125 duizend euro hebben uitgegeven. Daarnaast verraste Ritchie zijn vrouw naar verluidt met een ketting en oorbellen van Bulgari ter waarde van 315 duizend euro.

Eerder liet Ritchie weten dat hij nog nooit zo weinig aandacht aan zijn verjaardag had gegeven, als aan deze. "Ik weet niet zeker of dat helemaal onbewust is", vertelde hij. Gasten hoefden wat hem betreft ook niet diep in de buidel te tasten voor een cadeau voor de filmmaker.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen