Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shanna Moakler staat gewonde ex Travis Barker bij

Shownieuws

Shanna Moakler is naar het brandwondencentrum gevlogen waar haar ex Travis Barker in kritieke toestand ligt. Hij raakte zwaargewond bij een vliegtuigongeluk.

Shanna Moakler is meteen naar Georgia gevlogen toen ze het nieuws vernam dat haar ex-man Travis Barker zwaargewond was geraakt bij een vliegtuigongeluk. Dat vertelt de moeder van het ex-model aan het Amerikaanse tijdschrift People. Moakler staat de vader van haar kinderen bij in het brandwondencentrum in Augusta waar hij in kritieke maar stabiele toestand is opgenomen.

De voormalige drummer van Blink-182 raakte vrijdagavond gewond bij een ongeluk met een privévliegtuigje in South Carolina, waarbij vier van de zes inzittenden om het leven kwamen. Adam Goldstein, beter bekend als DJ AM, is eveneens in kritieke maar stabiele toestand naar het brandwondencentrum gebracht.

De moeder van Moakler vertelt dat Barker zijn ex-vrouw nog heeft gebeld vlak nadat het ongeluk gebeurde. "Ze heeft hem vrijdagavond nog gesproken. Hij was heel opstandig na de crash en wilde niet vervoerd worden met een helikopter, maar met een ambulance, dus toen hebben ze hem buiten bewustzijn gebracht."

Volgens Gail Moakler hebben haar dochter en Travis ondanks de scheiding een goede band met elkaar. "Er is nog steeds veel liefde tussen hen. Ze mogen dan gescheiden zijn, maar ze zijn nog steeds heel close. Ze brengen nog steeds veel tijd met elkaar door. Hun kinderen zijn hun prioriteit." Barker en Moakler, wiens leven een tijd gevolgd werd voor de MTV-serie 'Meet the Barkers', hebben twee kinderen: Landon (4) en Alabama (2).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen