Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Glamour Award voor Henny Huisman

Shownieuws

Henny Huisman krijgt zondag een oeuvreprijs tijdens de Glamour Awards. Eerder werd al bekend dat Jan des Bouvrie en Frans Molenaar worden onderscheiden.

Henny Huisman krijgt zondag een oeuvreprijs tijdens de Glamour Awards. Dat heeft organisator Christian Houkes van stichting Nederland Positief bekendgemaakt. De televisiemaker krijgt de prijs, een kristallen beeldje in de vorm van een zeemeermin, 'omdat hij miljoenen kijkers wist te boeien met formats als de Soundmixshow en de Surprise Show', stelt Houkes.

Eerder werd al bekend dat onder anderen Jan des Bouvrie en Frans Molenaar worden onderscheiden tijdens het prijzengala, dat plaatsvindt in het Amsterdamse hotel Krasnapolsky. Actrice Carice van Houten, die zondag niet aanwezig kan zijn, nam maandag al een Glamour Award in ontvangst.

De Glamour Awards zijn dit jaar een letterlijk schitterende vertoning. De rode loper die wordt uitgerold bij Krasnapolsky zal bezaaid zijn met honderden kristallen van Swarovski.

Nederland Positief streeft een positieve samenleving na. De stichting organiseert onder meer de verkiezing van de positiefste bekende Nederlander. Vorig jaar werden onder anderen Patricia Paay, Sheila de Vries en Rodrigo Otazu onderscheiden met een Glamour Award.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen