Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vervolg 'Sex and the city' nog onzeker

Shownieuws

Al kort na de release van de film 'Sex and the city' staken geruchten de kop op over een mogelijk vervolg. Of die sequel er komt, is nog allesbehalve zeker.

Al kort na de release van de film 'Sex and the city' staken geruchten de kop op over een mogelijk vervolg. Of die sequel er komt, is nog allesbehalve zeker. Hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker en scenarioschrijver Michael Patrick King zullen daar 'zo snel mogelijk over beraadslagen', stelt Parker in het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Zonder een goed scenario is er van een vervolg geen sprake, vertelde de actrice donderdag, tijdens de lancering van de dvd van 'Sex and the city', aan het weekblad. "Het draait allemaal om het verhaal. Als we geen verhaal kunnen vertellen dat het publiek boeit, dan doen we het niet."

De grote populariteit die haar personage Carrie en vriendinnen Samantha, Miranda en Charlotte nog altijd genieten bij het publiek, ziet Parker als een geschenk. "We nemen dat zeer serieus", zei ze. "Dus dat is onze grootste uitdaging; de plotlijn."

Cynthia Nixon, die de pittige advocate Miranda speelt, heeft al wat ideeën voor haar personage. "Ik zou het fantastisch vinden als zij en Carrie en Charlotte en Samantha eropuit trekken om ergens een waanzinnig avontuur te beleven", zei ze tijdens de releaseparty.

De televisieserie Sex and the City werd op de Amerikaanse televisie uitgezonden tussen 1998 en 2004. De gelijknamige film ging in mei in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen