Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Natalie Cole in ziekenhuis wegens leverziekte

Shownieuws

Natalie Cole, die onlangs onthulde dat ze aan hepatitis C lijdt, ligt in het ziekenhuis. De zangeres werd opgenomen wegens bijwerkingen van haar medicijnen.

(Novum/AP) - Natalie Cole, die onlangs onthulde dat ze aan hepatitis C lijdt, ligt sinds eind vorige week in het ziekenhuis. De zangeres werd opgenomen wegens bijwerkingen van haar medicijnen en uitputtingsverschijnselen, zo heeft haar woordvoerder laten weten. Naar verwachting wordt Cole over enkele dagen ontslagen uit het ziekenhuis in New York.

De 58-jarige dochter van wijlen Nat King Cole maakte in juli wereldkundig dat ze aan hepatitis C lijdt, een leveraandoening die wordt veroorzaakt door een virus dat via contact met geïnfecteerd bloed wordt overgedragen. Cole vermoedt dat ze het virus heeft opgelopen toen ze jaren geleden aan de drugs was.

Volgens haar woordvoerder wordt verwacht dat de zangeres er weer helemaal bovenop komt. Over enkele dagen zal ze terugkeren naar haar huis in Los Angeles, waar ze verder zal aansterken. Alle optredens die gepland stonden voor volgende maand zijn afgelast. Cole was eerder deze maand druk met de promotie van haar nieuwe album 'Still unforgettable'.

De artieste verkocht gedurende haar lange carrière miljoenen platen. Haar bestverkochte album is het met Grammy's overladen 'Unforgettable...with love' uit 1991. Voor die plaat nam ze enkele liedjes van haar overleden vader opnieuw op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen