Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rob Muntz beperkt zich tot eigen bed

Shownieuws

Hoewel Rob Muntz zich de afgelopen tijd heeft gestort op de wereld van vreemdgaan, laat hij weten zelf 'wars' te zijn van het fenomeen. "Het is doffe ellende."

Hoewel Rob Muntz zich de afgelopen tijd heeft gestort op de wereld van vreemdgaan, laat de presentator weten zelf 'wars' te zijn van het fenomeen. "Het is doffe ellende wat je bij mensen ziet die dat doen", vertelt de 45-jarige Muntz. Hij verdiepte zich in het onderwerp voor een documentaire op Radio 1 over polyamorie.

Polyamorie is een naam voor de levenswijze van mensen die meerdere seksuele of liefdesrelaties tegelijk onderhouden. "Ik ben schrijnende gevallen tegengekomen", zo laat Muntz weten. "Twee stellen die bij elkaar in een huis wonen en om de twee dagen aan partnerruil doen. Het eindigt uiteindelijk in totale haat en nijd."

Het onderwerp heeft Muntz naar eigen zeggen absoluut niet op ideeën gebracht. "Het programma eindigt ermee dat ik gewoon lekker bij mijn vrouw in bed kruip." Verschillende media berichtten deze week dat Muntz knuffelend is gesignaleerd met Georgina Verbaan op het strand van Bloemendaal. Muntz ontkent dat. "Ik was het absoluut niet met Georgina."

De documentaire duurt veertig minuten en wordt 14 september uitgezonden op Radio 1.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen