Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tweede kerstconcert in Arnhem voor André Rieu

Shownieuws

André Rieu staat niet een- maar tweemaal in het Gelredome. Naast het al geplande concert op 19 december geeft de orkestleider op 20 december acte de présence.

André Rieu staat met de feestdagen niet een- maar tweemaal in het Arnhemse Gelredome. Naast het al geplande concert op 19 december, dat bijna is uitverkocht, geeft de orkestleider op 20 december acte de présence. Kaarten voor het optreden gaan zaterdag in de voorverkoop, zo heeft organisator André Rieu Productions vrijdag laten weten.

Voor de twee concerten heeft de 58-jarige muzikant het mannenkoor Mastreechter Staar uitgenodigd. Met het koor gaf Rieu ook in de zomer al een aantal optredens in Maastricht. "Dat was echt een hoogtepunt dat ik de mensen in het Gelredome niet wilde onthouden", stelt hij in een verklaring.

Volgende maand staat Rieu met zijn World Stadium Tour onder meer in Parijs en Brussel. In november vertrekt hij voor een maand naar Australië, waar hij grote populariteit geniet. Daar geeft hij met zijn ensemble elf stadionconcerten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen