Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dertiende nummer 1-hit voor Marco Borsato

Shownieuws

Marco Borsato heeft zijn dertiende nummer 1-hit te pakken. Zijn nieuwe single 'Stop de tijd' komt maandag binnen op de hoogste positie van de Single Top 100.

Marco Borsato heeft zijn dertiende nummer 1-hit te pakken. Zijn nieuwe single 'Stop de tijd' komt maandag binnen op de hoogste positie van de Single Top 100. Het is de tweede single van zijn album 'Wit licht', dat 19 september uitkomt.

De eerste single van het nieuwe album, ook 'Wit licht' genaamd, kwam eerder dit jaar ook binnen op de eerste plaats van de singlelijst. Eerder stond Borsato al boven aan de hitlijsten met nummers als 'Dromen zijn bedrog', 'Afscheid nemen bestaat niet' en 'Rood'.

Borsato reageert vrijdag op zijn website op het succes van zijn single. "Ik sta te stuiteren van enthousiasme. 'Stop de tijd' is dus mijn dertiende nummer 1-hit en ik ben heel erg blij! Wat zeg ik? Ik ben heel erg ontzettend blij!"

Nick & Simon stijgen deze week op de singlelijst van de vijfde naar de tweede positie. In de albumlijst is Coldplay met 'Viva la vida' gestegen van de tweede naar de eerste plaats, waar eerder het verzamelalbum met hits van Creedence Clearwater Revival stond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen