Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'De gelukkige huisvrouw' wordt toneelstuk

Shownieuws

Het boek 'De gelukkige huisvrouw' van Heleen van Royen wordt een toneelstuk. V&V Entertainment heeft een overeenkomst gesloten met de schrijfster.

Het boek 'De gelukkige huisvrouw' van Heleen van Royen wordt een toneelstuk. V&V Entertainment heeft een overeenkomst gesloten met de schrijfster. Dat heeft het productiebedrijf van Albert Verlinde en Roel Vente bekendgemaakt.

Het toneelstuk stond al langere tijd op het wenslijstje van Verlinde, die hoge ogen scoorde met musicals als 'Doe maar' en 'Grease'. De schrijfster zelf kijkt ook uit naar de toneelbewerking van haar bestseller. "We gaan nu voor het grote publiek", zegt ze vrijdag in De Telegraaf. Acht jaar geleden werd er in een klein circuit al een toneelversie van het boek opgevoerd door het Maastrichtse gezelschap Het Vervolg. Hadewych Minis vertolkte toen het hoofdpersonage Lea.

Het toneelstuk 'De gelukkige huisvrouw' zal in het seizoen 2009/2010 in de Nederlandse theaters te zien zijn. Wie er in het stuk gaan spelen is nog onbekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen