Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elsemieke Havenga krijgt eigen show op 100%NL

Shownieuws

Elsemieke Havenga is vanaf zondag wekelijks te horen op 100%NL. Ze besteedt dan onder meer aandacht aan sport, goede doelen en 'vrouwen die het verschil maken'.

Elsemieke Havenga is vanaf zondag wekelijks te horen op 100%NL. Dat heeft de radiozender donderdag bekendgemaakt. In het programma tussen 10.00 uur en 12.00 uur besteedt de voormalige RTL Nieuws-presentatrice onder meer aandacht aan sport, goede doelen en 'vrouwen die het verschil maken'.

De 48-jarige presentatrice, die eerder op de radio te horen was bij Veronica Nieuwsradio en Radio 2, verheugt zich op haar terugkeer in de ether. "Ik vind het heel leuk dat ik een programma ga presenteren bij 100%NL en daarmee weer terug ben op de radio. Het zondagochtendgevoel zal vol inspiratie en energie zijn."

Eerder dit jaar maakte 100%NL bekend een nieuwe koers te gaan varen. De zender, die sinds de oprichting in 2006 alleen nummers van Nederlandse bodem draaide, richt zich tegenwoordig op vrouwen. Havenga is niet het enige nieuwe gezicht dat door het radiostation is aangetrokken. Ook Myrna Goossen en Daphne Deckers hebben sinds deze week hun eigen show op 100% NL en vorige week werd bekend dat Tanja Jess vanaf maandag een dagelijkse radioshow heeft bij de zender.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen