Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan haalt uit naar vader

Shownieuws

Lindsay Lohan heeft uitgehaald naar haar vader. De actrice noemt haar verwekker, die zijn kritiek heeft geuit op haar relatie met Samantha Ronson, een lafaard.

Lindsay Lohan heeft uitgehaald naar haar vader. De actrice noemt haar verwekker, die openlijk zijn kritiek heeft geuit op haar relatie met Samantha Ronson, een lafaard. "Als je me iets te melden hebt, zeg het dan in mijn gezicht", zegt ze op haar MySpace-pagina.

De actrice reageert woedend op de beschuldigingen van vader Michael, die had gesteld dat Samantha probeert een slaatje te slaan uit haar bekendheid. "Mijn vader zet zichzelf publiekelijk voor schut en gedraagt zich als een pestkop die het gemunt heeft op mijn familie, mijn collega's, mijn vrienden en het meisje dat alles voor mij betekent", schrijft Lohan, daarmee meteen eventuele laatste twijfels over het bestaan van de lesbische relatie wegnemend. "Samantha zou me nooit verraden."

De 22-jarige Lohan schrijft teleurgesteld te zijn in de man die ze sinds september weer regelmatig zag na jarenlang sporadisch contact. "Ik heb echt geprobeerd om het te laten werken. Omdat ik graag weer een vaderfiguur wilde hebben. Ik wilde dat dingen zouden veranderen, ondanks dat er mensen waren die me vertelden dat sommige mensen gewoon niet veranderen."

De actrice maakt duidelijk nu definitief te willen breken met haar vader. "Men had gelijk. Hij is nog niet veranderd. En als dat nog gaat gebeuren, dan zonder zijn dochter aan zijn zijde."

Ze beschuldigt haar vader, die door de carrière van zijn dochter zelf ook bekendheid verwierf, van 'een verslaving aan roem'. "Waarom hij de behoefte heeft om commentaar te leveren op dingen die ik voor mezelf wil houden vind ik onbegrijpelijk. Als hij echt om me zou geven dan zou hij mijn wens om met rust gelaten te worden, respecteren."

Michael Lohan liet zich vaker in het openbaar uit over het wel en wee van zijn dochter. Begin vorig jaar schreef hij vanuit de gevangenis, waar hij vastzat wegens mishandeling en rijden onder invloed, een open brief aan zijn dochter. In de brief in het Amerikaanse tijdschrift In Touch riep hij Lindsay, die op dat moment in een afkickkliniek zat voor een drankverslaving, op zich te bekeren tot het christendom. Michael Lohan scheidde een jaar geleden definitief van zijn vrouw Dina, de moeder van Lindsay.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen