Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Simpson wijst exen de deur

Shownieuws

Om te bewijzen dat ze helemaal gaat voor haar vriend heeft Jessica Simpson het contact met al haar exen verbroken. "Mensen uit het verleden hoef ik niet meer."

Om te bewijzen dat ze helemaal gaat voor haar vriend Tony Romo heeft Jessica Simpson het contact met al haar exen verbroken. "Mensen uit het verleden hoef ik nu niet meer in mijn leven", zegt de 28-jarige zangeres in People Magazine. Simpson wijzigde zowel haar telefoonnummer als e-mailadres om contact met exen te vermijden.

"Ik wil zelfs niet dat ze ook maar de gelegenheid hebben om mij te benaderen", legt de blondine haar drastische actie uit. Op zijn beurt heeft haar vriend nog niet gebroken met al zijn ex-vriendinnen, maar daar heeft Simpson geen probleem mee. "Ik ben geen jaloers vriendinnetje."

De liefde voor de football-ster is volgens Simpson anders dan die voor vorige minnaars. "Ik vertelde het hem vandaag nog: je bent de liefde van mijn leven", beweert de verliefde zangeres. "Dat heb ik zelden tegen iemand gezegd."

De publieke liefdesverklaring in het Amerikaanse tijdschrift komt niet alleen: op haar nieuwe album 'Do you know' betuigt Simpson haar liefde aan Romo met een nummer speciaal geschreven voor de 28-jarige quarterback, getiteld 'You're my Sunday'. Over twee weken komt het album uit in de Verenigde Staten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen