Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Herman den Blijker geen zelfverzekerde vader

Shownieuws

Herman den Blijker is nog niet helemaal zeker van zijn kwaliteiten als kersverse papa. "Ik voel me nog niet echt helemaal goed vader", stelt de topkok.

Herman den Blijker is nog niet helemaal zeker van zijn kwaliteiten als kersverse papa. "Ik voel me nog niet echt helemaal goed vader", stelt de topkok. Gelukkig vertrouwt de Rotterdammer geheel op zijn eega Jacqueline, die volgens hem vanwege haar sekse simpelweg meer kijk heeft op baby's. "Je moet vooral je vrouw heel veel laten doen, want die is instinctmatig heel goed."

Mats Cornelis Johannes is inmiddels anderhalve maand oud. Met een kindje heeft de 49-jarige Den Blijker er ook enkele onzekerheden bij gekregen. "Dan pak je hem beet en valt het hoofdje weer. Of dan denk ik: volgens mij ruikt die luier. Ik wacht wel even tot er iemand thuiskomt die dat kan doen."

De chef-kok is al helemaal gewend aan de gezinsuitbreiding. "Ik kan me niet meer herinneren hoe het hiervoor was." Wel is zijn oude leventje veranderd sinds de komst van Mats. "Je gaat wat eerder naar huis, wat later weg en het eerste dat je vraagt is: hoe doet mijn zoon het? Huilt hij? Heeft hij gegeten? Heeft hij gepoept?" Hoewel Den Blijker sowieso al een onregelmatige slaper was, gaat het nieuwe ritme hem niet in de koude kleren zitten. "Het is pas week zes, maar de kleur gaat redelijk van mijn kop af nu."

Naast het vaderschap heeft de nieuwbakken papa het druk met de opnamen van zijn nieuwe programma 'Met herrie aan de horizon'. Vanaf dinsdag zendt RTL 4 het programma wekelijks uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen