Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Blogger opgepakt voor lekken liedjes Guns N' Roses

Shownieuws

Een blogger die wordt verdacht van het lekken van liedjes van Guns N' Roses is woensdag gearresteerd. De internetpublicist kwam vrij tegen een borgsom.

Een blogger die wordt verdacht van het lekken van liedjes van Guns N' Roses is woensdag gearresteerd. De internetpublicist werd diezelfde dag voorgeleid en kwam vrij tegen een borgsom van bijna zevenduizend euro. FBI-agenten lichtten de 27-jarige man van zijn bed op verdenking van het schenden van copyrightwetten.

Volgens de autoriteiten heeft de blogger in juni negen liedjes van het nog te verschijnen nieuwe album van de rockband op zijn website gezet. De liedjes van de plaat 'Chinese democracy' werden later van de site verwijderd. In een verklaring aan de politie zou de man hebben toegegeven de nummers te hebben gepubliceerd. Hij moet op 17 september weer voorkomen.

'Chinese democracy' is het langverwachte nieuwe album van Guns N' Roses, dat al zo'n tien jaar geleden werd aangekondigd. Het vijfde en laatste studioalbum van de Amerikaanse band, 'The spaghetti incident?', verscheen in 1993. Van de toenmalige bezetting is alleen zanger Axl Rose nog present.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen