Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alleenstaand vaderschap heeft Birkhead veranderd

Shownieuws

Larry Birkhead is veranderd sinds hij na de dood van Anna Nicole Smith alleenstaand vader is. "Ik sta anders in het leven", vertelt hij in Us Weekly.

Larry Birkhead is veranderd sinds hij na de dood van Anna Nicole Smith alleenstaand vader is. "Ik sta anders in het leven", vertelt de voormalig fotograaf in Us Weekly. "In juli lag ik een week in het ziekenhuis met nierstenen. Ik werd helemaal gek toen ik me bedacht dat Dannielynn helemaal niemand meer heeft als mij iets zou overkomen."

De 35-jarige Birkhead maakt graag foto's van de inmiddels 2-jarige Dannielynn. "Als ik foto's van haar maak, wil ze die allemaal bekijken, net als haar moeder altijd deed", zegt hij. "Soms lijkt ze sprekend op haar moeder."

Eerder dit jaar onderging Dannielynn een oogoperatie. Het meisje heeft last van strabismus, een afwijking waardoor een van de oogjes naar binnen draait. "De operatie is goed verlopen", zegt Birkhead. "We plakken nog steeds haar oog af om ervoor te zorgen dat beide ogen even sterk blijven."

Anna Nicole Smith raakte na een kortstondige relatie met Birkhead zwanger. Vlak na de geboorte van Dannielynn overleed Daniel, de 20-jarige zoon van de voormalige playmate, aan een overdosis. Vijf maanden later bezweek ook de blondine zelf aan de gevolgen van een overdosis drugs. Na haar dood beweerde zowel Birkhead als advocaat Howard Stern de vader te zijn van Dannielynn. Een DNA-test wees uit dat Birkhead de vader is van het meisje. Sindsdien voedt hij Dannielynn alleen op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen