Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Giel Beelen wordt docent op hogeschool

Shownieuws

Giel Beelen gaat zijn kennis delen met studenten van International Event, Music & Entertainment Studies. Hij gaat lesgeven aan de Fontys Hogeschool in Tilburg.

Giel Beelen gaat zijn kennis delen met studenten van de opleiding International Event, Music & Entertainment Studies. De radio-dj is door de Fontys Hogeschool in Tilburg uitgenodigd om vanaf volgende maand een viertal seminars te geven. Hierin kan Beelen uitweiden over zijn carrière, het medialandschap en de geschiedenis van de popmuziek.

Harry de Winter en Eddy Zoëy gingen de dj voor. Ook zij gaven les aan de opleiding die zich richt op het ontwikkelen van creatieve concepten voor de entertainmentindustrie.

Het lijkt de laatste tijd een trend om BN'ers voor de klas te zetten. Zo werd onlangs bekend dat Anouk docente wordt aan het Conservatorium van Amsterdam.

De 31-jarige Beelen is de komende tijd uitermate betrokken bij schoolgaand Nederland. Maandag trapt hij in zijn radioshow op 3FM de actie Schools4Life af. Het project van Dance4Life wil scholieren van middelbare scholen aanmoedigen na te denken over de wereldwijde aidsproblematiek. Veertigduizend studenten zamelen geld in voor de stichting Stop Aids Now.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen