Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sandra Reemer wint cabriorace

Shownieuws

Sandra Reemer heeft de Beau Monde Cabrio Rally gewonnen. Samen met haar vriendin Inge Peters kwam ze woensdag als eerste over de finish in Berg en Dal.

Sandra Reemer heeft de Beau Monde Cabrio Rally gewonnen. Samen met haar vriendin Inge Peters kwam ze woensdag als eerste over de finish in het Gelderse Berg en Dal. Vorig jaar sleepten Sylvana Simons en Annemarie Pol de felbegeerde bokaal in de wacht, net als in 2005. Twee jaar geleden kwamen Suze Mens en haar gelijknamige moeder als eerste over de meet.

De originaliteitsprijs van de autorace, die jaarlijks wordt georganiseerd door glossy Beau Monde, ging naar Pauline Mol-Huizinga en Christine Kroonenberg. Anouk Smulders en Ghislaine Roth werden als laatste koppel geklasseerd. Het duo trok zich tijdens de lunch al terug, omdat Smulders woensdagavond op tijd aanwezig moest zijn voor de opnamen van RTL Boulevard, waarvan ze eenmalig de presentatie verzorgde. Het tweetal kwam wel als eerste binnen bij de lunch.

De rally, die bij een hotel in Berg en Dal van start ging en eindigde, had dit jaar als thema 'Pretty in pink'. De deelnemers, onder wie Kelly van der Veer, Fabiënne de Vries, Judith Osborn en Mariëlle Bastiaansen, trokken hun meest roze outfit aan. De race zou eigenlijk op 22 augustus plaatsvinden, maar werd in verband met het overlijden van couturier Percy Irausquin uitgesteld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen