Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lieke van Lexmond onthult tweede Playboy-shoot

Shownieuws

Lieke van Lexmond heeft woensdagmiddag in Amsterdam haar tweede Playboy-cover onthuld. De soapie reisde voor de fotosessie af naar de Seychellen.

Lieke van Lexmond heeft woensdagmiddag in Amsterdam haar tweede Playboy-cover onthuld. De soapie, die vorige kerst voor het eerst in het mannenblad stond, reisde voor de fotosessie af naar de Seychellen. "Eigenlijk zou elke vrouw zo'n fotoshoot van zichzelf moeten laten maken voor als ze als 45-jarige uitgezakt op de bank zit", zei ze.

Winston Gerschtanowitz, die samen met Van Lexmond in de soap Goudkust speelde, hielp de 26-jarige actrice om het doek van de uitvergrote voorpagina te trekken. Actrice Jette van der Meij, net als Van Lexmond te zien in Goede Tijden Slechte Tijden, was evenals oud-GTST-collega Wilbert Gieske bij de presentatie aanwezig.

Voor de brunette was de fotoshoot geen herhalingsoefening. "Ik vind deze veel persoonlijker dan de vorige", legde ze uit. Destijds poseerde de soapie in sexy lingerie. Ze speelde voor de shoot een rijke dame in een chique landhuis.

Met de fotoshoot spekt Van Lexmond niet alleen haar eigen zak. Vijf foto's uit Playboy worden geveild voor de World Society for the Protection of Animals. De actrice maakte woensdag bekend dat ze ambassadrice is geworden van de stichting. Van Lexmond gaat zich inzetten voor een opvangcentrum voor orang-oetans op Borneo.

De foto's in het nieuwste nummer van het herenblad, dat vanaf donderdag in de winkel ligt, zijn afwisselend afgedrukt in zwart-wit en kleur. Ze tonen hoe Van Lexmond in evakostuum over het strand en in de branding dartelt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen