Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oud-RTL-baas bevestigt relatie Wendy van Dijk

Shownieuws

Fons van Westerloo snapt niet waarom Wendy van Dijk en Erland Galjaard hun relatie ontkennen. "Ze zijn een stel. Iedereen weet dat", zegt hij in Story.

Fons van Westerloo snapt niet waarom Wendy van Dijk en haar tv-baas Erland Galjaard hun relatie ontkennen. "Ze zijn een stel. Iedereen weet dat. Alleen zij roepen dat er niets aan de hand is", stelt de oud-directeur van RTL in Story.

"In het begin kon ik me er nog wel iets bij voorstellen", zegt Van Westerloo over de ontkenningen. "Erland was net weg bij zijn vrouw en kinderen. Dan ligt dat iets moeilijker. Maar wat ik nu heb begrepen, is dat zijn scheiding rond is."

Van Westerloo kwam enige tijd geleden achter de relatie nadat hij RTL-programmadirecteur Galjaard ermee confronteerde. "Ik heb me er toen niet mee bemoeid omdat ik niet veel later afscheid nam als algemeen directeur. Het was mijn ding niet meer."

Wendy's broer en manager Mike van Dijk wil woensdag niet reageren op het verhaal van Van Westerloo. "We ontkennen niets, maar bevestigen ook niks."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen