Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Corry Konings breekt met jonge vriend

Shownieuws

Corry Konings heeft na vier jaar een punt gezet achter haar relatie met Wim. "Ik wilde niet meer en dat heb ik hem eind augustus gezegd", vertelt ze.

Corry Konings heeft na vier jaar een punt gezet achter haar relatie met Wim Tromp. "Ik wilde niet meer en dat heb ik hem eind augustus gezegd", vertelt de zangeres in weekblad Privé. "Zonder ruzie, maar ik geloof dat de klap wel hard is aangekomen. Dat hij dit niet had verwacht."

De 57-jarige Konings twijfelde al een halfjaar of ze nog wilde doorgaan met de 34-jarige Tromp, die sinds het begin van de relatie het management van de zangeres voor zijn rekening nam. "Steeds vaker dacht ik: is dit het nou? En: wil ik dit wel? Dat hij zich bemoeit met dingen, met mijn carrière, de opvoeding van mijn kinderen? Nogal eens ontstonden hierover wrijvingen die ik niet wilde en die hij niet wilde."

De voormalige geliefden blijven allebei in Spanje wonen, waar Corry onlangs met een compagnon een tapasrestaurant opende. Ze denkt nog niet na over een eventuele nieuwe liefde. "Misschien komt er wel weer een leuke vent langs", zegt de blondine. "Als dat gebeurt, gebeurt het en anders moet het maar zo zijn. Dat geldt voor Wim ook. Hij heeft meer tijd dan ik, heb ik me gerealiseerd. Hij kan nog een vriendin krijgen, kinderen. Leuk voor zijn moeder, wordt die misschien toch nog oma."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen