Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lionel Richie neemt clip op in Gelredome

Shownieuws

Lionel Richie heeft dinsdagavond in het Gelredome een videoclip opgenomen. De beelden worden gebruikt voor een clip bij zijn nieuwe single 'I'm not ok'.

Lionel Richie heeft dinsdagavond een videoclip opgenomen tijdens zijn derde Symphonica in Rosso-concert in het Arnhemse Gelredome. De clip wordt gemaakt bij zijn nieuw uit te brengen single 'I'm not ok', zo meldt concertorganisator The Entertainment Group woensdag.

"Het Nederlandse publiek ontvangt mij altijd ontzettend hartelijk en bovendien gingen ze tijdens Symphonica in Rosso geheel uit hun dak", zegt de 59-jarige superster in een verklaring. "Daarom vind ik het extra leuk om juist hen in mijn video te hebben."

Lionel verraste de aanwezige concertgangers dinsdag halverwege de show al met de mededeling dat hij zijn nieuwe single voor het eerst zou vertolken en dat zij straks wellicht wereldwijd te zien zijn in zijn nieuwste clip.

Naast de clipopnamen zijn dinsdagavond beelden geschoten voor een Symphonica in Rosso-dvd, die eind november verschijnt.

Woensdagavond staat Richie voor de vierde en laatste keer in het Gelredome. De show is, net als zijn voorgangers, volledig uitverkocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen