Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huishoudbeurs in teken van bubbels

Shownieuws

De aankomende Huishoudbeurs staat in het teken van bubbels. Het moet een vriendinnenfeest worden, want 'girls just wanna have fun', vertelt de organisatie.

De Huishoudbeurs staat volgend jaar in het teken van bubbels. De 64e editie van het jaarlijkse consumentenevenement moet een echt vriendinnenfeest worden, want 'girls just wanna have fun', zo laat de organisatie woensdag weten.

Sinds twee jaar gebruikt de Huishoudbeurs een centraal themaplein om te laten zien wat vrouwen van nu beweegt. De voorgaande twee edities stonden de thema's 'Stout' en 'Puur' centraal. Dit jaar wordt met 'Bubbels' getracht in te haken op de laatste trend: de uit Amerika overgewaaide 'crave parties', vriendinnenfeestjes waarop vrouwen samen plezier beleven en even ontsnappen aan de realiteit in een eigen gecreëerde omgeving.

Volgens beursmanager Nicole Mengerink stappen beursbezoeksters op het centrale themaplein meteen in de wereld van Miami Beach, Las Vegas, Hollywood en Monte Carlo, waar de vrouwen naast een glaasje bubbels onder meer worden getrakteerd op modeshows en make-overs. Ook kan worden kennisgemaakt met botox en de nieuwste vrouwenfilms.

De Huishoudbeurs wordt van 14 tot en met 22 februari gehouden in de RAI in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen