Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan: ik ben echt gelukkig

Shownieuws

Na een roerige periode in het leven van Lindsay Lohan lijken er nu betere tijden aan te breken. "Ik ben echt gelukkig", laat de 22-jarige actrice weten.

Na een roerige periode in het leven van Lindsay Lohan lijken er nu definitief betere tijden aan te breken. "Ik ben echt gelukkig", laat de 22-jarige actrice weten in de Amerikaanse versie van het tijdschrift Marie Claire. Lohan zegt dat haar vriendschap met dj Samantha Ronson heeft bijgedragen aan dit geluk. "Zij is een geweldig persoon."

Hoewel Lohan haar lesbische relatie met de 31-jarige zus van hitproducer Mark Ronson nooit officieel heeft bevestigd, spreekt ze niets dan lof over haar vriendin. "Zij heeft een grote invloed op mensen om haar heen", vertelt de actrice. De verbeteringen in haar leven komen echter niet alleen door Ronson. "Ik denk dat alle veranderingen in mijn leven te danken zijn aan mijzelf."

Lohan legt uit waarom alleen zij voor verandering kan zorgen. "Ik heb het zelf doorgemaakt, geleerd hoe ik ermee om moet gaan en ik heb de beslissing genomen om vooruit te kijken", laat de actrice weten. Zij verwijst hiermee naar de roerige tijden die achter haar liggen, waarin de jonge actrice onder meer werd opgenomen in een afkickkliniek.

De 'Mean girls'-actrice heeft ook weer plannen om haar muziekcarrière op te pakken en de studio in te duiken, wat haar waarschijnlijk nog gelukkiger maakt. "De opnamestudio heeft een therapeutische werking op mij."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen