Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Debuutalbum Nikki verschijnt eind november

Shownieuws

Idols-winnares Nikki Kerkhof brengt haar debuutalbum 'Bring me down' op 24 november uit. De eerste single van de plaat is vanaf 29 september verkrijgbaar.

Idols-winnares Nikki Kerkhof brengt haar debuutalbum 'Bring me down' op 24 november uit. De eerste single van de plaat, 'Bring me down', is vanaf 29 september verkrijgbaar. Dat heeft platenmaatschappij Sony BMG woensdag bekendgemaakt.

De 24-jarige Nikki is trots op haar album. "Eindelijk ben ik aan het doen waar ik altijd van droomde", laat ze weten. "De samenwerking is te gek geweest en dat is terug te horen in het resultaat. Dit is echt waar ik graag naartoe wilde."

Het album is opgenomen, geproduceerd en gemixt in Toronto, Stockholm en Nederland. Aan 'Bring me down' werkten tekstschrijvers als Bret James (Bon Jovi), Steve Mac (Leona Lewis), Troy Vergas (Celine Dion) en Steve Booker (Duffy) mee. Voor de single 'Bring me down' wordt binnenkort een videoclip opgenomen.

Nikki won in maart de vierde editie van Idols op RTL 4. Kort daarop verscheen haar eerste single 'Hello world', waarmee ze binnenkwam op de eerste plaats van de Single Top 100.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen