Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guy Ritchie viert 40e verjaardag klein

Shownieuws

Guy Ritchie viert woensdag zijn veertigste verjaardag. Zijn geboortedag wordt minder uitgebreid gevierd dan die van zijn vrouw Madonna toen zij 50 werd.

(Novum/AP) - Guy Ritchie viert woensdag zijn veertigste verjaardag, maar laat weten dat zijn geboortedag minder uitgebreid wordt gevierd dan het feest dat zijn vrouw Madonna gaf toen zij 50 jaar werd. "Ik heb haar vijftigste verjaardag betaald", vertelt de Britse filmregisseur. "En tenzij iemand bereid is om evenveel neer te tellen voor mijn feest, denk ik niet dat het zo groot wordt."

Nog geen maand geleden vierde Ritchie de mijlpaal van zijn eigen vrouw die Sara zag. Zijn eigen mijlpaal van 40 ziet hij niet als een bijzondere gebeurtenis. "Ik heb eigenlijk nog nooit zo weinig aandacht gegeven aan een verjaardag, als aan deze", laat de regisseur weten. "Ik weet niet zeker of dat helemaal onbewust is."

De verjaardagsactiviteiten staan nog niet vast. "Ik heb nog geen plannen. Dus ik hoop dat er iemand is die iets voor mij organiseert", vertelt Ritchie.

Voor iedereen die van plan is de jarige te verrassen met een bezoekje, heeft de regisseur wel een verjaardagswens: "Gewoon veel omarmingen en geld."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen