Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Julio Iglesias jr. geeft ondergoedadvies

Shownieuws

Julio Iglesias jr. geeft mannen advies over ondergoed. "Ik raad alle mannen aan om nooit, maar dan ook echt nooit een string te dragen."

Julio Iglesias jr. geeft mannen advies over ondergoed. "Ik raad alle mannen aan om nooit, maar dan ook echt nooit een string te dragen", vertelt de artiest aan Novum Nieuws.

De zanger presenteerde dinsdag de ondergoedcollectie van Soy Underwear. De 35-jarige Iglesias prijst zichzelf zeer gelukkig dat hij het gezicht van de mannencollectie is, maar laat weten dat zijn zangcarrière nog altijd voor alles gaat. "Modellenwerk is niet helemaal mijn ding. Ik zie mezelf ook niet als model", verklaart de Spaanse artiest. "Ik ben een zanger. Ik zing voor mijn beroep en daarnaast vind ik het leuk om af en toe wat anders te doen."

Nadat een aantal mannelijke modellen de ondergoedcollectie hadden geshowd, zong de zanger zijn nieuwe nummer 'Por la mitad'. De single, die door een grote groep fans werd meegezongen, is de Spaanstalige versie van het nummer 'Time after time' van Cindy Lauper. "Ik heb in het verleden met Cindy getoerd en was altijd al weg van dit nummer", vertelt Iglesias jr. "Cindy is een hele goede vriendin van mij." Het gelijknamige album is net uit en bestaat uit zeven covers uit de jaren zeventig en tachtig en drie eigen nummers.

De ondergoedcollectie, bestaande uit onder meer boxershorts, shirts en badjassen, is vanaf dinsdag te koop bij warenhuis V&D.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen